Nieuws van de boswachter

Yogafestival Schiermonnikoog

24 juli 2018 | Cynthia Borras

Van 14 tot en met 16 september kun je tijdens het festival verschillende soorten yoga ontdekken op de mooiste plekken in het Nationaal Park Schiermonnikoog. Met de voeten in het water en het haar in de wind geniet je van bijzondere lessen voor beginners, gevorderd yogi of voor kinderen.

Yogafestival Schiermonnikoog

Festivalterrein in de natuur

Verscholen in de duinen van Schiermonnikoog en aan de rand van het bos bevindt zich Camping Seedune, het festivalterrein van het yogafestival. In verschillende festivaltenten kun je meedoen aan yoga, jezelf trakteren op een massage of genieten van muziek. De yogalessen vinden natuurlijk ook plaats in de schitterende natuur van het Nationaal Park. Laat je verrassen door een yogales aan zee met de voeten in het water en het haar in de wind. De boswachters hebben speciaal voor het festival de mooiste plekken van het eiland nagespeurd.

Koop hier je festivalkaartje https://www.yogafestivalschiermonnikoog.nl

Yogafestival Schiermonnikoog

Het festivalterrein bij Camping Seedune

Yogafestival Schiermonnikoog

Massage in tipi tent

Een programma voor iedereen

Het yogafestival Schiermonnikoog is voor iedereen die een weekend lang yoga wil ontdekken, relaxen en genieten. Onervaren en ervaren yogi's kunnen genieten van een gevarieerd programma, natuurexcursies en het samenzijn op het festivalterrein. Kijk hier naar het programma https://www.yogafestivalschiermonnikoog.nl/programma/yoga-programma/

Yogafestival Schiermonnikoog

Yogales op het festivalterrein

Yoga is stOERRR

Kom ook gerust met je hele gezin, voor kinderen is er namelijk een speciaal kinderprogramma met peuteryoga en dans, ouder en kind yoga, kinderyoga en natuur avontuur. https://www.yogafestivalschiermonnikoog.nl/programma/kinder-programma/

Wil je nog meer avontuur beleven met je kind? In het speelbos en bij de Berkenplas heeft Natuurmonumenten speelnatuur van Oerrr aangelegd. Speel met water en zand bij de waterpomp van de berkenplas, beklim een boom, neem de trekpont naar het eilandje van de plas, loop het blinddoekpad of kruip onder de wilgentunnel in het speelbos.

Yogafestival schiermonnikoog

Kinderyoga op het noordzeestrand

Cynthia Borras
Cynthia Borras
logo