Nieuws van de boswachter

Doe mee aan de Posbankloop!

22 september 2019 | Natuurmonumenten

Bedwing jij de steile klim over de Posbank? Op zondag 29 september ligt er weer een prachtig parcours voor je klaar, dwars door de bossen en heide van Nationaal Park Veluwezoom. Je kunt kiezen tussen 6 of 15 kilometer. Naast de Posbankklim zit aan het einde de beruchte De Muur van Aalbers; een 500 lange meter klim op de Emmapiramide met apart sprintklassement.

Schrijf je snel in voor de startbewijzen op zijn!

Posbankloop

Wat is er mooier dan hardlopen door de natuur? De Posbankloop zou de Posbankloop niet zijn zonder het adembenemende decor van Nationaal Park Veluwezoom. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens en dier. Als deelnemer aan de Posbankloop kun je de natuur steunen door bij je inschrijving een vrijwillige bijdrage te doen aan Natuurmonumenten. 

Meer informatie en inschrijven: www.posbankloop.nl/inschrijven

Doe mee en help de natuur in Nederland

Natuurmonumenten is de vereniging voor mensen met hart voor de natuur. Wij geven de natuur in Nederland de ruimte. We beschermen natuurgebieden, waardevolle landschappen en cultureel erfgoed. Zo blijft onze natuur behouden en kunnen we hier met zijn allen nog eeuwenlang van blijven genieten.

Doe mee en steun de natuur

Natuurmonumenten
logo