Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Doe mee met de Veluwezoomtrail

24 januari 2017 | Wilco Meijers

Dit jaar is er weer een tweedaags evenement met een tweedaagse, losse afstanden en een kidstrail.

Doe mee met de Veluwezoomtrail

Dit jaar is er weer een tweedaags evenement met een tweedaagse, losse afstanden en een kidstrail. Door de verschillende afstanden kunnen zowel beginnende als gevorderde trailers van het grootste aaneengesloten natuurgebied van ons land genieten. Hier vind je alles: heuvels, heide, bos, landgoederen en vergezichten. Allemaal aaneengesloten door uitdagende singletracks.

Parcours al verkennen?

Wil je weten of trailrunning iets voor jou is? Of op voorhand ook een deel het parcours al verkennen? Loop mee met één van de georganiseerde parcoursverkenningen.

Met je deelname aan de Veluwezoom trail steun je de natuur van de Veluwezoom. De donaties van de deelnemers worden gebruikt om de natuur op de Veluwe meer ruimte te geven en tegelijk zorgen we er voor dat je er heerlijk kunt blijven hardlopen. De inschrijving voor de Veluwezoomtrail geopend, wees er op tijd bij, het aantal deelnemers is beperkt.

Klik hier voor meer info en inschrijven

Wilco Meijers
logo