Nieuws van de boswachter

Enthousiaste vrijwillige boswachters publiek Veluwezoom gezocht!

17 januari 2021 | Jose Lamain

Sinds de corona-uitbraak is de Nederlandse natuur populairder dan ooit. Daardoor neemt de druk op natuur toe. Door de inzet van vrijwillige boswachters kunnen bezoekers beter worden geïnformeerd en kwetsbare gebieden beter worden beschermd. Natuurmonumenten Veluwezoom is daarom op zoek naar uitbreiding van het huidige team vrijwillige boswachters publiek.

Vrijwillige boswachter publiek

Doe je met ons mee?

Vind je het leuk om in contact te zijn met mensen? Ben je enthousiast over de natuur en kun je op een leuke manier Natuurmonumenten onder de aandacht brengen bij bezoekers? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als vrijwillige boswachter verwelkom je de bezoekers. Je wisselt natuurervaringen uit, helpt ze op weg en verdiept het contact met leuke tips. Je denkt in een enthousiast team van vrijwilligers kleinschalige activiteiten uit om met bezoekers in contact te komen. Je vraagt bezoekers om zelf mee te helpen de natuur te beschermen, door lid te worden.

Ervaring van vrijwillige boswachter Jeroen

'Ik krijg hier zo veel energie van', zegt vrijwillige boswachter Jeroen, 'In deze digitale wereld werkt het verfrissend om echt in contact te zijn met mensen. Op een Natuurmonumentendag heb ik zo veel leuke gesprekken. Ik ontmoet heel veel verschillende soorten mensen, met allemaal hetzelfde raakvlak, de natuur. Ook vind ik het leuk om zelf mee te kunnen denken over de inhoud van de werkzaamheden in een gezellig team van vrijwilligers. En je bent de hele dag lekker buiten aan het werk'.

Vind je het leuk om contact te maken met publiek en ben je graag gastheer/vrouw voor Natuurmonumenten?

Kijk dan hier verder naar de vacature >

José Lamain
Jose Lamain
logo