Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Gratis Safari-Joggen voor nieuwe leden

30 maart 2015 | Susanne Blommaert

Een mooie actie in samenwerking met Safari-Joggen uit Arnhem: word lid van Natuurmonumenten en neem gratis deel!

Gratis Safari-Joggen voor nieuwe leden

Onder begeleiding van een gids met een kleine groep hardlopen in de Veluwse natuur bij Arnhem. En onderweg geregeld damherten, zwijnen, reeën of edelherten tegenkomen: dat is Safari-Joggen.

Gratis deelname

De club uit Arnhem droeg Natuurmonumenten al een warm hart toe. Sinds kort hebben ze een nieuwe actie. Nieuwe leden van Natuurmonumenten lopen gratis mee!Ondertussen steun je het goede werk van Natuurmonumenten!

 

placeholder

Sympathiek gebaar

Op deze manier hoopt Safari-Joggen een nog bredere ondersteuning van de projecten van Natuurmonumenten te bieden. Je geniet van sporten in Nationaal Park Veluwezoom en draagt bovendien bij aan de ontwikkeling van de prachtige Nederlandse natuur!

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo