Ga direct naar inhoud
Nieuws

Horecapartner per 1 februari 2023

25 januari 2023 | Inge Langwerden

De Carolinahoeve is een bekende naam op de Veluwezoom. Het is al jarenlang een plek waar jong en oud graag komt. Gelegen in het bos bij de Steeg is het een fijne plek om even op adem te komen voor een kop koffie, een vers broodje of huisgemaakt gebak.

Carolinahoeve in de sneeuw

Samenwerken

Samenwerken doen Natuurmonumenten en de Carolinahoeve al heel lang maar die samenwerking wordt nu nog verder vormgegeven door o.a. meer gezamenlijke activiteiten te organiseren. Te denken valt bijvoorbeeld aan een zwerftocht naar De Elsberg (uitkijkpunt voor wildspotting), of een mooie wandeling door de Onzalige Bossen met De Carolinahoeve als start- en/of eindpunt. Ook worden er twee nieuwe wandelingen uitgezet die starten vanuit de hoeve met een ontbijt of lunch. Tevens kan er via het bezoekerscentrum op aanvraag een wandeling georganiseerd worden voor groepen met startpunt vanuit deze prachtige locatie.

Natuurlijke uitstraling

“Onze menukaart is samengesteld met hart voor de omgeving. Lokale betrokkenheid vinden we belangrijk en komt dan ook zeker naar voren in onze bedrijfsvoering. Brood van bakkerij Tom van Otterloo uit De Steeg en mooie producten van biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt uit Spankeren zijn enkele voorbeelden van onze lokale samenwerking”, aldus Tineke en Maarten. Dit past helemaal bij het gedachtegoed van Natuurmonumenten. Duurzaamheid, lekker eten en tegelijkertijd nog wat leren over de natuur, dat wil toch iedereen?

Wees welkom!

Maarten en Tineke heten je graag welkom bij de Carolinahoeve! Zelf een keer een kijkje nemen bij De Carolinahoeve? Wandel dan bijvoorbeeld de groene route vanaf Parkeerplaats de Lappendeken.

Kijk voor meer info op de website 

 

Inge Langwerden
Inge Langwerden

Boswachter Communicatie en Beleven