Nieuws van de boswachter

Zomer op Veluwezoom

24 juni 2020 | Sanne Rameckers

Na een aantal maanden gesloten te zijn in verband met het coronavirus is het moment gekomen waarop we de deuren weer openen.

Zomer!

Vanaf 1 juli staan wij weer voor jullie klaar in het bezoekerscentrum. Nog niet helemaal zoals jullie van ons gewend zijn want we blijven in juli op de maandagen gesloten. Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in. Dus kom langs voor een speurtocht, wandeling of picknick en laat de kids heerlijk spelen in de speeltuin.

Het activiteitenteam staat ook weer voor jullie klaar. Ga mee wildspeuren of laat je meevoeren over de uitgestrekte heide van Veluwezoom. Er zijn nog plaatsen vrij maar wees er snel bij want vol = vol. klik hier voor de agenda en schrijf je direct in.

Heb je tijdens deze crisis ook zo genoten van de prachtige natuur? Laat het ons weten en word lid aan de balie van Bezoekerscentrum Veluwezoom. Je ontvangt als dank een uitnodiging voor een bomenevent én een waardebon van € 10,-. Zo draagt u financieel uw steentje bij en maakt u Nederland nóg wat groener. Ons team zal u dankbaar zijn.

Dus zien we u snel?  Vier met ons de zomer mee.

Team Bezoekerscentrum Veluwezoom

Sanne Rameckers
logo