Nieuws van de boswachter

Kom naar de pop-up store van Weleda in Arnhem

20 februari 2015 | Susanne Blommaert

Van 5 t/m 29 maart is er een bijzondere winkel in Arnhem: de pop-up store van Weleda. De producent van natuurcosmetica én Natuurmonumenten zijn samen te vinden aan de Koningstraat 2.

Kom naar de pop-up store van Weleda in Arnhem

Sinds dit jaar werken Natuurmonumenten en Weleda samen. Natuurmonumenten zet zich in voor de terugkeer van bloemrijke graslanden en akkers. Dat is goed voor insecten en allerlei soorten vogels. Weleda, producent van natuurcosmetica gemaakt van natuurlijke ingrediënten uit bloemrijke natuur, biedt financiële steun. Samen zetten we Nederland in bloei! Lees meer >>

Boswachter ontmoeten?

De tijdelijke winkel, ‘pop-up store’ in Arnhem is een uiting van onze samenwerking. Kom gezellig langs! Op de zaterdagmiddagen zijn er vrijwilligers en boswachters van Natuurmonumenten in de winkel. Ze maken dan zaadbommetjes samen met de kinderen.

Speciale aanbieding

Kom langs bij de pop-up store van Weleda en word ter plekke lid van Natuurmonumenten. Je ontvangt gratis een mooi pakket met een handcrème en body- en douchelotion als welkomsgeschenk! Adres: Koningstraat 2, Arnhem.

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo