Nieuws van de boswachter

Natuur in tijd van crisis

25 maart 2020 | Sanne Rameckers

Wat zijn we met zijn allen in een ontzettend rare wereld beland. Het bezoekerscentrum op Veluwezoom is gesloten terwijl we nu zo graag in de natuur willen zijn. Iets waar we als mens graag op terugvallen in tijd van crisis of als er niets anders meer te doen is. Even wat rust in je hoofd, je minder zorgen maken of er samen met de kinderen op uit.

Veluwezoom heide

Wat zijn we met zijn allen in een ontzettend rare wereld beland. Het bezoekerscentrum op Veluwezoom is gesloten terwijl we nu zo graag in de natuur willen zijn. Iets waar we als mens graag op terugvallen in tijd van crisis of als er niets anders meer te doen is. Even wat rust in je hoofd, je minder zorgen maken of er samen met de kinderen op uit.

De natuur ontspant, inspireert en is er altijd. Dat denk we in ieder geval. Maar de natuur kost ook geld, veel geld.

Dus alsjeblieft, in deze tijd, geniet van het bos en de prachtige vergezichten maar vergeet ons niet te steunen. Want ook wij worden als vereniging hard getroffen door deze vreselijke crisis. Word lid en geef de toekomstige generaties ook de kans te genieten van die belangrijke natuur.

Klik hier en doe mee!

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

  • Vermijd drukke plekken
  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • Heb je griepverschijnselen, blijf dan thuis.

Vanwege het coronavirus zijn alle bezoekerscentra en infopunten gesloten tot en met 6 april. Alle excursies in gebieden en bij bezoekerscentra zijn tot en met 6 april geannuleerd. Betaalde entree- en excursiegelden worden automatisch teruggeboekt, je hoeft hiervoor dus niets te doen.

Het team van Bezoekerscentrum Veluwezoom wenst jullie alle gezondheid en hoopt jullie snel weer binnen te mogen ontvangen.

Sanne Rameckers
logo