Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Nieuw: vergunningen MTB en paardrijden online verkrijgbaar

15 oktober 2015 | Susanne Blommaert

Wil je mountainbiken of paardrijden in Nationaal Park Veluwezoom of het Bergherbos? Dan is een vergunning verplicht. Vanaf nu kun je je vergunning online bestellen.

Nieuw: vergunningen MTB en paardrijden online verkrijgbaar

Bestel nu je vergunning voor 2016!

Vanaf 1 januari bedraagt de prijs van een MTB-vergunning € 12 en van een ruitervergunning € 25 per jaar. Voor dat bedrag onderhoudt natuurmonumenten de meer dan 125 km aan MTB-paden en 250 km aan ruiterpaden in Nationaal Park Veluwezoom, het Bergherbos en de Loonse en Drunense Duinen. Ook worden nieuwe routes ontwikkeld. Daarnaast gaat een klein deel van het bedrag naar het beheer van de natuur in deze gebieden. De vergunningen zijn in alle drie de gebieden geldig.

placeholder
Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo