Nieuws van de boswachter

Opening wandelroute John Jansen van Galen op Veluwezoom

04 september 2015 | Susanne Blommaert

Zondag 13 september werd de wandelroute John Jansen van Galen officieel geopend in Bezoekerscentrum Veluwezoom.

Opening wandelroute John Jansen van Galen op Veluwezoom

De route werd aan John Jansen van Galen aangeboden bij zijn afscheid als presentator van het NOS-radioprogramma 'Met het oog op morgen'. Daarin deelde hij bijna 25 jaar zijn liefde voor de natuur met zijn luisteraars.


De digitale route van ongeveer 13 km is te volgen via de gratis">https://www.natuurmonumenten.nl/routes/route-app">gratis app Natuur Routes van Natuurmonumentenen voert door het schitterende Nationaal Park Veluwezoom. Door het heuvelachtige bos- en heidelandschap, de landgoederen Heuven en Beekhuizen, de bosvijver, de oorsprong van een beek en de ruïne van een oude hoeve.

placeholder

Onderweg zijn duidelijk aangegeven punten waar je een gedicht kunt horen, dat John Jansen van Galen daarvoor uitkoos en insprak, zoals hij zijn uitzendingen van Met het Oog op Morgen altijd met een gedicht besloot.

Zelf lopen


Zondag 13 septemberwerd de route officieel aangeboden aan John Jansen van Galen. Ben je nieuwsgierig, installeer dan de route-app op je smartphone, download vooraf de route en ga zelf op pad!

placeholder

TIP

Installeer vooraf de app Natuur Routes op je telefoon en zorg ervoor dat de batterij vol is als je de route mee gaat lopen. Meer">https://www.natuurmonumenten.nl/tips-voor-gebruik-route-app">Meer over het gebruik van de routeapp >>

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo