Ga direct naar inhoud
Nieuws

Resultaten eerste oproep Opiniepeiling en Expertgroepen

16 april 2024 | - Rob Krabbenborg

Na een oproep in de vorige nieuwsbrief van LC Gelderland hebben zich veel mensen aangemeld voor het Opiniepanel van de Gelderse Ledencommissie. Toch willen we de representativiteit van met name het Opiniepanel nog wat vergroten: Vandaar deze oproep.

Eén van de prachtige gebieden in Gelderland: de Wolfhezerheide

Na een oproep in de vorige nieuwsbrief van LC Gelderland hebben zich maar liefst 60 Gelderse leden van Natuurmonumenten aangemeld voor het Opiniepanel van de Gelderse Ledencommissie. Tevens hebben 20 mensen zich opgegeven voor de diverse Expertgroepen. Dat is een heel mooi resultaat voor de eerste oproep die we hebben gedaan. Toch willen we de representativiteit van met name het Opiniepanel nog wat vergroten. Daarom roepen we nogmaals de Gelderse leden van Natuurmonumenten op om zich voor het Opiniepanel aan te melden. 

We hebben de volgende gegevens nodig om je in te kunnen schrijven:

1. Voornaam

2. Achternaam

3. Geboortejaar

4. Postcode en Woonplaats

5. Email adres

We verwachten dat het Opiniepanel 3-5 keer per jaar zal worden geraadpleegd via een korte enquête over een onderwerp met een grote actualiteitswaarde voor de Gelderse natuur en de gebieden van Natuurmonumenten in de provincie. Daarbij is de mening van de achterban voor ons zeer belangrijk. Meld je daarom aan voor het Opiniepanel en geef bovenstaande gegevens door aan [email protected] t.a.v. Wim Kannegieter. Alvast bedankt voor jouw deelname.

Met vriendelijke groet,

Wim Kannegieter

- Rob Krabbenborg