Ga direct naar inhoud
Nieuws

Samenwerking met Buitenplaats Beekhuizen

08 juli 2024 | Inge Langwerden

Aan de rand van de Posbank, in Velp, ligt Buitenplaats Beekhuizen. Een prachtige locatie in het groen. Je kunt er heerlijk ‘glampen’ in een lodgetent, een pod of cabin maar ook fijn lunchen, borrelen en dineren in een informele sfeer bij restaurant WOODZ op het terrein. We zijn er dan ook trots op dat we ze, met ingang van heden, officieel onze horecapartner mogen noemen!

Ondertekening

Lokaal en duurzaam

Buitenplaats Beekhuizen en Natuurmonumenten passen goed bij elkaar. Beiden zetten zich in voor duurzaamheid en hebben als doel veel meer mensen kennis te laten maken met de natuur en te laten ontdekken wat zij voor de natuur kunnen betekenen. Gasten kunnen, bij boeking van een verblijf bijvoorbeeld een zogenaamde Green Stay boeken waarmee ze een donatie doen die direct ten gunste komt aan Natuurmonumenten. Een mooi lokale en duurzame samenwerking!

Ondertekening

Wees welkom! 

Buitenplaats Beekhuizen heet je graag van harte welkom! Neem zelf een keer een kijkje. De Buitenplaats is makkelijk bereikbaar te voet of per fiets. Parkeerplaats Beekhuizen en WOODZ zijn per auto tevens makkelijk bereikbaar vanuit de richting Velp (Beekhuizenseweg). Kijk voor meer info op de website.

Inge Langwerden
Inge Langwerden

Boswachter Communicatie en Beleven