Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Schitterend artikel over Veluwezoom in National Geographic

02 december 2016 | Susanne Blommaert

In het decembernummer van National Geographic Nederland is een reportage over Nationaal Park Veluwezoom opgenomen.

Schitterend artikel over Veluwezoom in National Geographic

Boswachters Jan Potkamp en André ten Hoedt spraken uitgebreid met auteur Robbert Vermue en leidden hem rond door het oudste nationale park van Nederland. Fotograaf Jan Vermeer illustreerde het verhaal - geheel in de stijl van National Geographic - met fraaie foto's. Filmmaakster Marijke Ottema ging ook met boswachters op pad en maakte een schitterende video die je hier kunt bekijken

 

placeholder

Lees over de geschiedenis van Nationaal Park Veluwezoom en bekijk de foto’s van landgoederen, bos, heuvelrijke heide, zandverstuivingen en de dieren die er leven. Ontdek hoe het natuurgebied is ontstaan en hoe het zich de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. Het decembernummer van National Geographicligt nu in de winkel.

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo