Nieuws van de boswachter

Spectaculaire natuurfilm over Wild op de Veluwe in de Nederlandse bioscopen

09 januari 2018 | Mirjam Zweers

1 februari 2018 gaat de film 'Wild, bonte families van de Veluwe' draaien in de Nederlandse bioscopen. Een absolute aanrader waarin de wilde dieren van de Veluwe een glansrijke hoofdrol spelen.

Spectaculaire natuurfilm over Wild op de Veluwe in de Nederlandse bioscopen

Vanaf 1 februari 2018 in de bioscopen

Ruim 2 jaar lang is er gefilmd door Luc Enting op de Veluwe in diverse gebieden waaronder ook in het prachtige Nationaal Park Veluwezoom van Natuurmonumenten.

Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende natuurfilm die vanaf 1 februari 2018 te zien is in de Nederlandse bioscopen. Een absolute aanrader waar de natuur in volle glorie getoond wordt en mensen meegezogen worden in de fascinerende wereld van het wild. Je ziet dingen die je nog nooit gezien hebt door alle seizoenen van het jaar heen. Een geweldige film om met het hele gezin naar toe te gaan om te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

De film draagt in grote mate bij aan het besef dat we met z'n allen zuinig op onze mooie maar ook kwetsbare natuur in Nederland moeten zijn om het te behouden en te beschermen voor de toekomst.

Wil je zelf een keer mee op een Wild-excursie? Kijk dan bij www.natuurmonumenten.nl/bcveluwezoom/activiteiten en meld je aan.

Ook kun je een eigen groeps-Wildsafari boeken. Kijk hiervoor op www.natuurmonumenten.nl/natuurgebied/planken-wambuis/top-5-safari

Trailer van de film Wild is te zien op www.youtube.com/watch?v=hDNteTNtD9s

Mirjam Zweers

Beheerder bezoekerscentrum Veluwezoom

logo