Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Veluwe centraal in nieuwste editie bijzondere reisgids

21 maart 2017 | Susanne Blommaert

Boswachter Wim Niemeyer werkte mee aan een bijzondere natuurreisgids over de Veluwe en kwam op TV.

Veluwe centraal in nieuwste editie bijzondere reisgids
placeholder

Bron: RTL Live'Het is een mooie gids geworden', zegt boswachter Wim Niemeyer, die zelf een route voor zijn rekening nam. 'Bijzonder is dat er verschillende partijen aan hebben meegewerkt. Het resultaat is een mooie gids met een handige, bijpassende app.' De gids werd gemaakt in samenspraak met (en ondersteuning van) de Veluwse gemeenten, Provincie Gelderland, Prins Bernhard Cultuurfonds, Waterschap Vallei en Veluwe en de terreinbeheerders, zoals Natuurmonumenten, Kroondomein Het Loo, Nationaal Park de Hoge Veluwe, Staatsbosbeheer en Geldersch landschap en Kasteelen.

Crossbill Guides

Zoals alle Crossbill Guides heeft ook de Veluwegids tot doel de betrokkenheid van de reiziger bij de natuur te vergroten. Nieuwsgierig? De gids met handige bijbehorende app verschijnen begin april.

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo