Ga direct naar inhoud
Nieuws

Wandel mee met de Posbank Belevingstocht

13 oktober 2023 | Sanne Rameckers

Op zaterdag 11 november organiseert Rotary Rheden-Rozendaal de Posbank Belevingstocht Herfst. Met jouw deelname aan deze heerlijke herfst wandeling steun je vier goede doelen, waaronder Natuurmonumenten.

rood met witte stippen

Doe ook mee op 11 november 2023 met de Posbank Belevenistocht voor jong en oud. Ervaar de magie van de herfst tijdens deze betoverende natuurwandeling! Slenter door adembenemende herfstlandschappen, laat je verwonderen  door de prachtige herfstkleuren. Deze twee uur durende tocht start op de parkeerplaats bij bezoekerscentrum Veluwezoom. Van daar wandel je naar Paviljoen de Posbank en via de schaapskooi van de Rhedense Schaapskudde kom je bij het eindpunt Het Koetshuis.

De route leid je langs verschillende mini-voorstellingen van muziek tot dans en van geschiedenis tot vertellingen. Eenmaal bij het Koetshuis geniet je van een drankje en hapje om de dag voldaan af te sluiten.

Posbank Belevingstocht

Posbank Belevingstocht

Goede doelen

Geniet samen met de Rotary Rheden-Rozendaal van deze bijzondere tijd van het jaar en haal geld op voor vier (lokale) goede doelen; Stichting Leergeld Rheden/Arnhem/Renkum, Stichting Ons Raadhuis, Stichting de Rhedense Schaapskudde en Natuurmonumenten.

Parkeren

Vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen vragen wij u zoveel mogelijk met openbaar vervoer of fiets te komen.

Aanmelden

Kaarten kosten 2,50 euro voor kinderen en 9 euro voor volwassenen.

Meld je nu aan

Sanne Rameckers