Ga direct naar inhoud
Nieuws

Wandel mee met de Posbank Kerstwandeling

11 november 2022 | Susanne Blommaert

Op zaterdag 17 december organiseert Rotary Rheden-Rozendaal de derde Posbank Kerstwandeling. Met je deelname aan deze sfeervolle en gezellige wandeling steun je vier goede doelen, waaronder Natuurmonumenten.

Posbank Kerstwandeling

De Posbank Kerstwandeling is een sfeervolle natuurwandeling van ongeveer twee uur. Je begint bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden, aan de voet van de Posbank. Van daar wandel je naar Paviljoen de Posbank, waar de taferelenroute start. Via de schaapskooi van de Rhedense Schaapskudde kom je bij het eindpunt Het Koetshuis.

Onderweg zijn er negen mini-voorstellingen. Op een eigentijdse, originele manier wordt het kerstverhaal voorgesteld. Bij het Koetshuis kun je genieten met glühwein of limonade. Het wordt een middag voor jong en oud die de deelnemers op een pakkende en hele leuke manier de kerstperiode inleidt!

Goede doelen

Geniet samen met de Rotary Rheden-Rozendaal van deze bijzondere tijd van het jaar en haal geld op voor vier (lokale) goede doelen; Stichting Leergeld Rheden/Arnhem/Renkum, Stichting Ons Raadhuis, Stichting de Rhedense Schaapskudde en Natuurmonumenten.

Aanmelden

Kaarten kosten 2,50 euro voor kinderen en 8 euro voor volwassenen.

Meld je nu aan >

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert