Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Werkzaamheden wandelpaden omgeving Posbank december 2018

20 december 2018 | Susanne Blommaert

In december 2018 werkt Natuurmonumenten aan wandelpaden in het heidegebied bij de Posbank, zodat bezoekers er ook in de toekomst goed kunnen wandelen. Raadpleeg voor je gaat wandelen de kaart op deze pagina.

Herikhuizerveld
Tijdelijke kaart wandelpaden Herikhuizerveld

Tijdelijke kaart wandelpaden Herikhuizerveld

Update 20 december

Kom genieten van de natuur! In de kerstvakantie, tussen 24 december en 7 januari, wordt er niet gewerkt in het heidegebied bij de Posbank. De wit aangegeven paden op deze kaart zijn beschikbare wandelpaden.

DOWNLOAD KAART IN PDF >


Ter info: de rode paden zijn afgesloten; de grijze paden zijn gepland maar nog niet aangelegd.

Let op

We doen ons best om de kaart zo nauwkeurig mogelijk met de situatie in het gebied overeen te laten komen. Toch kan het gebeuren dat er kleine verschillen ontstaan, hiervoor vragen we begrip. Volg altijd de aanwijzingen in het veld.

Waarom wordt er gewerkt?

Nationaal Park Veluwezoom is een populair natuurgebied. Om de vele bezoekers ook in de toekomst goed te kunnen blijven ontvangen, werkt Natuurmonumenten aan de verbetering van het stelsel van wegen en paden in het gebied. Lees de informatie over het Wegen- en Padenproject>

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo