Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Bezoek de tentoonstelling Holland op z’n mooist tijdens Ladies Night

16 juni 2015 | Natascha Hokke

Een gezellige avond op stap met vriendinnen, buurvrouwen, collega’s, je moeder of dochter(s)? Dit kan tijdens de speciale Ladies Night in het Haagse Gemeentemuseum. Vermaak je komende donderdagavond 18 juni met muziek, pop-up stores, hapjes en gezelligheid.

Bezoek de tentoonstelling Holland op z’n mooist tijdens Ladies Night

Als boswachter op de foto

Ook de tentoonstelling Holland op z’n mooistis tijdens de Ladies Night te bewonderen. Wanneer je lid wordt van Natuurmonumenten kun je jezelf als heuse boswachter laten fotograferen! De pop-up fotostudio is te vinden bij de tentoonstelling van de Haagse School.

Wie, wat en wanneer?

Wie? Ladies!

Wanneer?Donderdagavond 18 juni

Tijd?Van 19.30 tot 23.00 uur

Koop alvast je ticket!

Koop hier alvast je ticket in de voorverkoop(15 euro p.p.) of koop je ticket aan de avondkassa (17,50 p.p). Inclusief entree Gemeentemuseum en welkomstdrankje. Groepen van 10 of meer personen: 12,50 euro p.p.

Zie hieronder de foto's van een geslaagde avond met veel vrouwelijke boswachters!

Boswachter op het Rotterdamse platteland
Natascha Hokke

Boswachter

logo