Ga direct naar inhoud
Nieuws

Vogelexcursie Noordlaarderbos en de Vijftig Bunder

08 maart 2022 | Hanne-Wil Kievitsbosch

De ledencommissies Groningen en Drenthe organiseren in samenwerking met de vogelbescherming een gezamenlijke excursie voor leden van Natuurmonumenten.

moeder en kind met verrekijker

Samenwerking ledencommissies Groningen en Drenthe

De ledencommissies Groningen en Drenthe werken al weer enige tijd nauw samen om leden, bewoners en andere betrokkenen gezamenlijk te informeren en betrekken bij natuurgebieden die vlakbij de grens tussen deze twee beide provincies liggen. In navolging van een eerdere excursie die eind november 2021 heeft plaatsgevonden daarom nu een nieuwe uitnodiging om gezamenlijk op pad te gaan.

Vogelexcursie zaterdag 26 maart 2022

In samenwerking met de vogelbescherming zal er een excursie georganiseerd worden op zaterdagochtend 26 maart 2022. De excursie zal om 08:00 uur starten op de parkeerplaats van restaurant Blankehoeve (Beslotenveenseweg 2 te Noordlaren). Rond 10:30 uur zal de excursie weer terugkeren op de parkeerplaats. Opgave is verplicht, graag aanmelden via [email protected].

Vergeet niet om stevig schoeisel aan te trekken, een verrekijker is ook een pre. Er kunnen maximaal 20 personen mee met de excursie, dus geef je snel op!

 

Profielfoto HW
Hanne-Wil Kievitsbosch

Boswachter Communicatie & Beleven in Groningen en Noord-Drenthe