Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

14 mei: Klassiek concert in eeuwenoud kasteel Oldenaller

03 mei 2017 | E. Werkman

Altijd al kasteel Oldenaller van binnen willen zien?

14 mei: Klassiek concert in eeuwenoud kasteel Oldenaller

Het Volkmann Trio speelt werken van Händel, Haydn, Beethoven en Dvorak. Het is een jong Nederlands pianotrio, bestaande uit Valentina Tóth (piano), Coraline Groen (viool) en Jobine Siekman (cello). Individueel wonnen zij prijzen bij verschillende nationale concoursen en in 2015 kreeg het pianotrio de Kamermuziekprijs van het Koninklijk Conservatorium van Den Haag toegekend.

Zondagmiddagconcerten

In de muziekzaal van het rijksmonumentale kasteel Oldenaller vinden vaker zondagmiddagconcerten plaats, op initiatief van de kasteelbewoners. Buiten deze gelegenheden om is het kasteel niet toegankelijk voor publiek. Het concert van 14 mei is de laatste voor de zomer.

Aanmelden & praktische info

  • Datum: 14 mei 2017
  • Tijd: aanvang concert 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur
  • Toegangsprijs: € 20 p.p., incl. programma, thee in de pauze en een glaasje wijn na afloop
  • Graag vooraf aanmelden bij Marieke van Dantzig: [email protected] (subject: aanmelding%20concert%20Oldenaller)

Combineer met een wandeling

Proef de sfeer van het eeuwenoude landgoed Oldenaller en maak een mooie wandeling. Bijvoorbeeld een ommetje rondom het kasteel of een langere wandeling van 8 km langs velden, beken en hakhoutbosjes: het Oldenallerpad.

Naar de wandelroute Oldenallerpad

placeholder

Fotograaf: Pauline JoostenBron: Natuurmonumenten

E. Werkman
logo