Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Openluchtvoorstelling op de Oude Buisse Heide

21 juni 2018 | Miranda Fieret

Met de Angorahoeve als prachtig decor ben je getuige van een voorstelling van het bekende toneelstuk ‘de Meeuw’ uit eind 19e eeuw op de locatie waar Henriëtte Roland Holst (dichteres, schrijfster en politiek activiste) en haar man Richard (kunstenaar) hun zomers doorbrachten en vele beroemde gasten uit de politiek en de kunstwereld ontvingen.

Angorahoeve is decor van toneelvoorstelling

Het toneelstuk 'De Meeuw' (de komedie met een grimlach) van Anton Tsjechov is een klassieker waarin alle personages verlangen naar liefde en een onbereikbaar beter leven.

De voorstelling wordt uitgevoerd door acteerstudio Paul Dekker op de locatie waar Henriëtte Roland Holst (dichteres, schrijfster en politiek activiste) en haar man Richard (kunstenaar) hun zomers doorbrachten en vele beroemde gasten uit de politiek en de kunstwereld ontvingen.

De organisatie van het evenement is in handen van Stichting Cultuurlandgoederen Zundert in samenwerking met Natuurmonumenten.

Data 28, 29, 30 juni en 1 juli 2018 (uitverkocht).

Mis het niet en meld je hier aan.

 

Miranda Fieret
logo