Ga direct naar inhoud
Nieuws

Schilderworkshops op Zundertse landgoederen

28 augustus 2020 | Miranda Fieret

Op zaterdag 29 augustus en zaterdag 12 september geven vier ervaren kunstenaars op uitnodiging van Stichting Cultuur Landgoederen Zundert een (buiten)workshop in de omgeving van landgoed de Oude Buisse Heide bij Achtmaal en de Moersebaan bij Klein Zundert.

schilderworkshop

Cultuur voor cultuur

De vier schilderworkshops zijn onderdeel van een zestal artistieke activiteiten die Cultuur Landgoederen Zundert dit jaar organiseert in het kader van ‘Cultuur voor cultuur’. Hiermee ondersteunt zij Zundertse cultuurmakers die door de  Corona-crisis flink geraakt worden door hen een podium te bieden en hen te faciliteren. De inkomsten van de workshops komen geheel ten goede aan de kunstenaars.

 

Bijzondere locaties

De kunstenaars Bernadet Rijvers, Eefje Goos, Fien Peeters en Mieke van Zundert zijn blij met het initiatief van Cultuur Landgoederen. Ze ontvangen graag de deelnemers op de bijzondere locaties om samen met hen - met in achtneming van de Coronarichtlijnen - op een creatieve manier aan de slag te gaan. Voor de liefhebbers is er na de lunch nog de mogelijkheid om in de omgeving een korte wandeling te maken onder leiding van een gids.

 

Aanmelden

Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom om mee te doen. Je kunt je aanmelden via een email naar [email protected]. De kosten voor deelname bedragen € 50,00 inclusief lunch en materialen.

Kijk voor meer info over de workshops en de locaties op www.cultuurlandgoederen.nl

 

Foto: Sandragrafie

Miranda Fieret
Miranda Fieret