Ga direct naar inhoud
Nieuws van de boswachter

1e zondag van de maand: Vraag het de boswachter!

08 mei 2023 | Ramona Fredriks

Kom je regelmatig in de Veluwse natuur of in natuurgebied Planken Wambuis? Tijdens de zomermaanden heten onze boswachters je op de eerste zondag van de maand van harte welkom. De boswachters kennen Planken Wambuis goed en kunnen je er alles over vertellen. Kom langs tussen 13.00 en 15.00 uur en stel al je vragen!

Vraag het de boswachter in Planken Wambuis

De boswachters staan afwisselend bij parkeerplaats Planken Wambuis in Ede en middenin natuurgebied Planken Wambuis bij fietsknooppunt 63 in Otterlo. Een leuke stop tijdens je wandeling, fietstocht, buitenrit of hardlooprondje.

Data en locaties ‘Vraag het de boswachter’

Voor deze (gratis) activiteit mag je je aanmelden, maar dit is niet verplicht.
 

Adres parkeerplaats Planken Wambuis (Ede)

Planken Wambuisweg 1a in Ede, schuin tegenover Restaurant Planken Wambuis.

Let op! Verkeershinder N224, Nieuwe Kazernelaan en Arnhemseweg in Ede. De rotonde op de N224 bij de Nieuwe Kazernelaan wordt vervangen en aangesloten op de nieuwe Parklaan (Generaal Hackettlaan). Van vrijdagavond 2 juni 19:00 uur tot en met maandagochtend 5 juni 06:00 uur is de rotonde voor al het autoverkeer afgesloten en wordt u omgeleid. Parkeerplaats Planken Wambuis kunt u dit weekend het beste via de A12 bereiken.
 

Adres fietsknooppunt 63 (Otterlo)

Mosselseweg in Otterlo, kruispunt bij fietsknooppunt 63 richting Boerderij-Theeschenkerij Mossel. Dit is de kruising met de ‘kudde’ gepolijste stenen van kunstenaar Adri Verhoeven tussen de Planken Wambuisweg en de Mosselseweg. Let op: deze locatie is alleen te voet, te fiets of te paard te bereiken.

Ramona Fredriks
Ramona Fredriks