Ga direct naar inhoud
Nieuws

Ontmoet de boswachter in Planken Wambuis op zondag 18 september

22 augustus 2022 | Ramona Fredriks

Zondag 18 september heten de boswachters van Natuurmonumenten je van harte welkom in natuurgebied Planken Wambuis. Kom langs wanneer het jou uitkomt tijdens de open inloop tussen 11.00 en 15.00 uur bij parkeerplaats Oud Reemst. Adres: Harderwijkerweg 1a in Otterlo. De toegang is gratis.

Ontmoet de boswachter zondag 18 september in Planken Wambuis

Op parkeerplaats Oud Reemst in Otterlo staan de boswachters klaar om je tijdens een mooie wandeling van circa 4 km met verschillende stops onderweg meer te vertellen over de natuur. Behalve voor volwassenen is er ook voor kinderen genoeg te beleven. Maak kennis met echte boswachters, kom alles te weten over de dieren die in het gebied wonen, neem deel aan het activiteitenparcours in de speelnatuur van OERRR, maak een ritje met de huifkar of ga popcorn poffen boven het vuur.

Je bent van harte welkom voor een gezellig praatje en een bezoek aan natuurgebied Planken Wambuis. Vanaf Parkeerplaats Oud Reemst in Otterlo starten prachtige wandelroutes van 1 km, 4 km en 8 km.

Meld je van tevoren aan via 'Ontmoet de boswachter in Planken Wambuis'. Zo kunnen wij de activiteiten in goede banen leiden. 

Ramona Fredriks
Ramona Fredriks