Ga direct naar inhoud
Nieuws

In de bios of thuis: beleef het Wildlife Film Festival Rotterdam

01 september 2020 | Natascha Hokke

Van dinsdag 27 oktober t/m zondag 1 november 2020 kun je de mooiste, nieuwste en belangrijkste natuurfilms bekijken op het witte doek in bioscoop Cinerama in het centrum van Rotterdam. Of thuis, op je eigen bank! Het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) speelt zich dit jaar namelijk zowel in de bios als thuis af.

WFFR 2020 - spy in the wild

WFFR 2020

De organisatie is verheugd dat Wildlife Film Festival Rotterdam ook dit jaar in fysieke vorm zal plaatsvinden. Vanwege de beperkte capaciteit in de bioscoop worden de films dit jaar ook online aangeboden. Het online festival vindt plaats op dezelfde dagen als het fysieke festival. Met deze online uitbreiding maken we onze natuurfilms toegankelijk voor een grotere groep bezoekers in Nederland en daarbuiten.

Grootste natuurfilmfestival van het land

De boswachters van Natuurmonumenten zijn vanaf de start, inmiddels zes jaar geleden, groot fan van het enige natuurfilmfestival in ons land! Ze zijn dan ook heel trots dat het WFFR weer belangrijke en vernieuwende films op het gebied van natuurbehoud toont.

WFFR logo breed 2020

Nu al genieten: WFFR Preview Tour

Kun je niet wachten tot het laatste weekend van oktober? In de aanloop naar het festival brengt het WFFR vanaf september elke zondag een film in voorpremière. Voor deze speciale en exclusieve online vertoningen komt een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. De films worden hier aangekondigd en zijn 3 euro per stuk. Met een unieke code kun je thuis inloggen en de film gedurende 24 uur bekijken.

Met korting naar het festival!

Leden van Natuurmonumenten betalen op vertoon van hun ledenpas 7 euro in plaats van 9 euro voor een kaartje (code Natuurmonumenten2020 bij online aankoop). Nog geen lid van Natuurmonumenten? Word dan nu lid >>

Natascha Hokke
Natascha Hokke

Boswachter