Nieuws van de boswachter

Natuurmonumenten zoekt kunstwerken

10 juli 2015 | Astrid Schoenmaker

Tentoonstelling met kunst tijdens Open Monumentendag in september in haar prachtige buitenhuizen: Schaep en Burgh of Boekesteyn!

Natuurmonumenten zoekt kunstwerken

Tentoonstelling: verhalen van vroeger

In samenwerking met kunstenares Ingrid Jansen wordt in het Open Monumentenweekend een speciale tentoonstelling georganiseerd. De tentoonstelling vertelt de verhalen van de vroegere, rijke bewoners en het leven in het Gooi aan de hand van prents, films en schilderijen.

Of je nu kunstschilder, amateur of professional bent, wil je je werk terug zien in een van de prachtige landhuizen? Mail dan een foto van het werk naar Ingrid: [email protected] Ook het inzenden van werk dat niet door jezelf gemaakt is is mogelijk. Ingrid Jansen maakt uiteindelijk een selectie van de werken die tentoongesteld worden.

placeholder

OPEN MONUMENTENDAGBuitenhuizen Schaep en Burgh en Boekesteyn open voor publiek

placeholder

In het weekend van 12 en 13 september is in het hele land Open Monumentendag. Ook Natuurmonumenten doet mee. Zo opent in ’s-Graveland buitenhuis Schaep en Burgh haar deuren. En voor het eerst in jaren is ook buitenhuis Boekesteyn van binnen te bewonderen. Grijp deze unieke kans en kijk rond in deze huizen met prachtige verhalen die terug gaan tot de 17e eeuw.

Ontdek de 's-Gravelandse Buitenplaatsen

Je kunt de prachtige omgeving al eerder komen ontdekken:

Astrid Schoenmaker
logo