Ga direct naar inhoud
Nieuws

Natuurmonumenten en ARP slaan handen ineen

14 maart 2023 | Liesbet Berghof

ARP is een IT-bedrijf, gevestigd in Maastricht met opdrachtgevers in heel Nederland. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, zoals te zien is aan bijvoorbeeld de inrichting van de bedrijfskantine, het scheiden van afval en oog voor recycling hiervan, gezonde voeding, fietsplan en een programma voor werknemers ‘beweeg je fit’, ‘denk je fit’ en ‘eet je fit’.

Het bedrijf wil met en voor haar ruim 180 medewerkers iets structureels doen. Een essentiële bijdrage leveren aan de biodiversiteit en duurzaamheid in Nederland en ook in de bewustwording van haar medewerkers. In Natuurmonumenten vinden ze hiervoor de geschikte partner.

tekenen overeenkomst

Afgelopen week tekende directeur Jan Prinsen een samenwerkingsovereenkomst met Natuurmonumenten. ARP geeft al haar collega’s een lidmaatschap van Vereniging Natuurmonumenten cadeau, waardoor zij actief op de hoogte worden gebracht van alle natuurontwikkeling en behoud van erfgoed in de Nederlandse Natuurmonumenten gebieden. De medewerkers van ARP kunnen vanaf dat moment gebruik maken van alle ledenvoordelen van de vereniging.

Daarnaast organiseert Natuurmonumenten op de Sint-Pietersberg een speciaal op maat gemaakt jaarprogramma voor het IT-bedrijf. Van natuurwerkdagen, waar ze actief de handen uit de mouwen steken in het natuurbeheer, prachtige excursies over de historie en natuurontwikkeling op de Sint-Pietersberg, tot gezinsactiviteiten voor de allerkleinsten en een winterwandeling met hapjes als eindejaarsuitje.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf over een samenwerking met Natuurmonumenten? Stuur een bericht naar [email protected]

Liesbet Berghof
Liesbet Berghof