Ga direct naar inhoud
Nieuws

Renovatiewerkzaamheden Hoeve Lichtenberg

14 september 2022 | Liesbet Berghof

Vanaf september tot half december worden renovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan het gedeelte van de vakantiewoning van Hoeve Lichtenberg. Het dak wordt vervangen en er wordt isolatie aangebracht. De kamer boven de poort wordt weer in ere hersteld en als bijzondere slaapkamer ingericht. Elke slaapkamer (5 x 2 persoons) krijgt een eigen douche- of wasgelegenheid. De complete vakantiewoning, die gehuurd kan worden via Beaujean Vacances, krijgt een nieuw interieur en zal eind van dit jaar of begin 2023 weer geboekt kunnen worden.

verbouwing LB

Verbouwing

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden, die uitgevoerd worden door Koninklijke Woudenberg, zal er werkverkeer nodig zijn. De grotere voertuigen verplaatsen zich voornamelijk via de Luikerweg, vanuit Fort Sint Pieter. Daarnaast kan er ook sporadisch werkverkeer (auto’s of bestelbusjes) over de Ursulinenweg en de Zonnebergweg rijden. Ondanks dat zij zich aan de geldende verkeersregels dienen te houden en de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen zijn, kan het zijn dat je daar enige hinder van ondervindt. Wij vragen daarvoor jouw begrip.

Bezoeken van de carréhoeve

Op bepaalde dagen zal de poort gesloten zijn, waardoor de hoeve niet te bezoeken is. Ook is de toren niet altijd bereikbaar in deze periode.

Meer informatie en vakantie boeken

Zou je graag eens een vakantie willen boeken in deze bijzondere carréhoeve op de Sint Pietersberg?  Ga dan voor meer informatie en het boeken van deze unieke hoeve naar www.beaujean-vacances.com.

Liesbet Berghof
Liesbet Berghof