Nieuws van de boswachter

Telefonisch boswachterspreekuur

16 november 2020 | Natuurmonumenten

Het maandelijkse boswachter spreekuur op de Sint-Pietersberg is in november 2020 niet op locatie maar telefonisch i.v.m. de maatregelen tegen Corona. Boswachter Jose is op vrijdag 20 november bereikbaar voor al je vragen over de Sint-Pietersberg tussen 16.00 en 18.00 uur op M. 06 25 25 63 74.

Boswachter Jose

Vragen aan de boswachter

Sinds de zomer van 2020 is er elke maand een boswachter spreekuur in 1 van de caponnières (bijgebouwen) van Fort Sint Pieter.  Op dit moment heeft Natuurmonumenten al haar activiteiten tot 18 december stop gezet i.v.m. de maatregelen tegen Corona. Dat is ook de rden dat we nu-tijdelijk- een telefonisch spreekuur doen.

Op dit moment zijn er vele werkzamheden bezig op de berg, mogelijk heb je daar een vraag over. Misschien wil je wel vrijwilliger worden en wil je daar met de boswachter over praten. Mogelijk heb je iets moois gevonden of gefotografeerd en wil je dat delen.Mogelijk heb je iets gezien wat we moeten weten zodat we er iets aan kunnen doen: bel tijdens het spreekuur en laat het ons weten! Alle vragen met betrekking tot de Sint-Pietersberg zijn welkom.

Bereikbaar

Mocht je vrijdag 20november bellen tussen 16.00 en 18.00 uur en krijg je in gesprek, probeer het dan later nog een keer. Of stuur een E-mail naar [email protected]

Natuurmonumenten
logo