Ga direct naar inhoud
Nieuws

Digitale ledenbijeenkomst: Vogels, vlinders en veen, allemaal biodiversiteit?

22 maart 2021 | Hanneke Wijnja

Op woensdagavond 7 april organiseert de Friese Ledencommissie een digitale ledenbijeenkomst met een boeiende presentatie over biodiversiteit door Koos Biesmeijer. Koos is wetenschappelijk directeur bij Naturalis Biodiversity Center in Leiden en bestuurslid van Natuurmonumenten.

Kievit kuikens

Programma

Om 20.00 uur start de Friese ledenbijeenkomst van Natuurmonumenten met de formele ledenvergadering. De Ledencommissie stelt de Friese leden voor om Harm Buchholtz en Michiel van Veen als nieuwe ledenvertegenwoordigers te benoemen. Na dit korte formele deel vertelt Koos waarom biodiversiteit belangrijk is, wat het omvat, hoe het ermee gesteld is in Fryslân, welke acties overheden, bedrijven maar ook Natuurmonumenten zelf volgens hem zouden moeten ondernemen, en wat we zélf kunnen doen om biodiversiteit te verbeteren. Om 21.45 uur wordt de bijeenkomst afgerond.

Je kunt je aanmelden voor deelname door een mail met je naam en lidnummer te sturen naar [email protected]. Na aanmelding ontvang je nadere gegevens voor deelname via Microsoft Teams. Indien je niet lid bent van Natuurmonumenten, maar wel mee wilt doen, dit graag vermelden. 

Hanneke Wijnja
Hanneke Wijnja