Ga direct naar inhoud
Nieuws

De werkzaamheden gaan van start!

22 augustus 2018 | Manita Brunekreef

In september start Natuurmonumenten met werkzaamheden in het Soesterveen voor een groter, mooier en sterker hoogveengebied. Op donderdag 13 september organiseren wij een informatieavond over deze werkzaamheden in de Charlottehoeve in Soest. Geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Veenmos

Werkzaamheden in het Soesterveen

In september en oktober vinden werkzaamheden plaats in het Soesterveen bij Soest. We halen bomen en begroeiing weg, graven grond af en passen sloten aan. Met deze werkzaamheden maken we het natuurgebied groter, natter en meer open. En krijgt de natte heide met hoogveenbulten weer kans om te groeien. Ook zeldzame planten, veenmossen en diersoorten als de levendbarende hagedis en de ringslang krijgen meer ruimte om te leven.

Informatieavond op 13 september

Op donderdag 13 september organiseren wij van 19:30 uur tot 21:30 uur een informatieavond in de Charlottehoeve in Soest. De boswachter van het Soesterveen staat met zijn collega's klaar om over de werkzaamheden te vertellen. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om even binnen te lopen. Aanmelden is niet nodig.

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer (030) 230 37 00 of via e-mailadres [email protected].

 

Manita
Manita Brunekreef