Ga direct naar inhoud
Nieuws

Overtocht met de pont

20 maart 2018 | Annette den Dulk

Vanaf 9 april gaat de vertrouwde pont naar Tiengemeten tijdelijk uit de vaart voor een onderhoudsbeurt. Uiteraard blijft Tiengemeten wel bereikbaar: in deze periode brengt de Eendracht of salonboot De Heicondias de bezoekers van en naar Tiengemeten.

Pont naar Tiengemeten

Onderhoud

Net als de APK voor auto's hebben ook schepen regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Het onderhoud aan de 'grote veerpont' staat gepland vanaf maandag 9 april 2018. 

Vervangend vervoer

Tijdens de periode dat veerpont Sint. Antonius in onderhoud is, brengt de Eendracht of salonboot De Heicondias de bezoekers van en naar Tiengemeten. Het vaarschema (vertrek vanaf Nieuwendijk ieder heel uur tussen 10.00-19.00 uur*) blijft gehandhaafd. Helaas zijn zowel de Eendracht als De Heicondias niet geschikt voor rolstoelen of rollators. Er is beperkt ruimte voor een overtocht met fiets. Vol = vol. 

* vanaf 1 april vaart de pont op vrijdag, zaterdag en zondag ook om 18.00 uur en 19.00 uur. Op maandag t/m donderdag is de laatste overtocht naar Tiengemeten om 17.00 uur. De terugvaart vanaf Tiengemeten is ongeveer 10 minuten na ieder heel uur. De laatste pont vaart dus vanaf 1 april in het weekend om 19.10 uur terug naar Nieuwendijk; op maandag t/m donderdag vertrekt de laatste pont om 17.10 uur.

Contact

Heb je vragen over de overtocht tijdens de onderhoudsperiode, stuur ons dan een e-mail met je vraag. 

Annette den Dulk
Annette den Dulk