Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Doe mee aan de fotocompetitie van FSC Junior!

19 augustus 2015 | Natascha Hokke

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en maak jij graag foto's? Stuur dan je mooiste kiekje in voor de FSC Junior Fotocompetitie. Wie weet win jij een digitale camera. Of andere coole prijzen!

Doe mee aan de fotocompetitie van FSC Junior!

Mooi én belangrijk

De natuur is niet alleen heel mooi, maar ook superbelangrijk. Daarom verdient de natuur veel aandacht. Stuur een foto in uit jouw favoriete bos. Laat hiermee je leukste stukje natuur zien. Geen bos in de buurt? Geen zorgen. In het park vind je ook mooie beestjes. En te gekke bomen!

Stuur jouw foto in!

Je kunt tot 8 oktober meedoen. De beste tien inzendingen worden eind oktober tentoongesteld op het Wildlife Film Festival Rotterdam. Hier maakt een professionele jury de winnaars bekend.

Boswachter op het Rotterdamse platteland
Natascha Hokke

Boswachter

logo