Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Kom kijken: De 10 van Tiengemeten

05 maart 2015 | Natascha Hokke

Op zondag 8 maart organiseert Stichting Binnenmaas Run For Life weer de 10 van Tiengemeten. Er is een wedstrijdparcour van 10 km en een recreatieloop van 5 km. Het Roparunteam organiseert het hele jaar door activiteiten. De opbrengsten komen ten goede van de Stichting Roparun.

Kom kijken: De 10 van Tiengemeten

Rennen over een eiland

De eerste editie van de 10 van Tiengemeten vond zeven jaar geleden plaats. Natuurmonumenten steunt dit evenement van harte en wil de deelnemers van de veldloop graag faciliteren. Het parcours loopt via Speelnatuuren de Vliedberg rondom het kommoeras van de Weelde en langs de akkertjes van de Weemoed aan de oostkant van het eiland.

Kom supporten!

Supporters kunnen een ticket voor de pont naar Tiengemeten kopen bij het Infopunt in Nieuwendijk. Voor meer informatie over de ponttijden. Info via www.binnenmaasrunforlife.nl.

Boswachter op het Rotterdamse platteland
Natascha Hokke

Boswachter

logo