Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

TV: Baardmannetjes op Tiengemeten

24 augustus 2015 | Natascha Hokke

Baardmannetjes Nico de Haan en Hans Dorrestijn bezoeken elke week een ander natuurgebied in Nederland. Heb jij hun bezoek aan Tiengemeten gemist? Kijk hier de aflevering terug!

TV: Baardmannetjes op Tiengemeten

Met de camper op pad

Met een kleine camper gaan de baardmannetjes Nico de Haan en Hans Dorrestijn in de zomer op pad naar een natuurgebied in ons land. Nico neemt je mee in de wereld van planten en dieren. Hans Dorrestijn laat zich graag verrassen!

Ook stopten ze met de camper bij Tiengemeten. Alleen, moesten ze de camper aan de vaste wal achterlaten en met de pont naar het natuureiland varen. Ze ontdekken Tiengemeten op de fiets. Boswachter Helma Braat neemt ze mee.

Kijk terug!

Aflevering gemist omdat je zelf aan het genieten was van de zomer? Kijk hier de aflevering terug.

Boswachter op het Rotterdamse platteland
Natascha Hokke

Boswachter

logo