Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Ponttijden Tiengemeten

Vaar mee met de pont van Natuurmonumenten. Naar een eiland vol ongerepte wildernis en ouderwetse stukjes platteland. En geniet onderweg van wolken, wind en water.

pont tiengemeten

Bestel je ponttickets hier

 

Vertrektijden pont november t/m maart

Vanaf de vaste wal (maandag t/m zondag):

10.00 - 11.00 - 12.00 - 13.00 - 14.00 - 15.00 - 16.00 - 17.00 uur

Vanaf Tiengemeten (maandag t/m zondag):

± 10 minuten over het hele uur. De laatste pont gaat om ±17.10 uur terug naar vaste wal. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

LET OP:
Op dit moment is bijna alles met winterslaap: de natuur, toiletten en koffie/thee/chocomelk in het bezoekerscentrum is toegankelijk en Herberg Tiengemeten heeft beperkte openingstijden. Kijk vooraf even op de website van de Herberg! Bekijk op deze pagina alle openingstijden.

 

Prijzen

Retour Nieuwendijk – Tiengemeten

Kinderen tot 2 jaar: gratis
Kinderen van 2 t/m 12 jaar: niet leden € 4,00 leden € 2,00
Volwassenen (en kinderen vanaf 13 jaar): niet leden € 6,00 leden € 4,00
Een eigen fiets mag gratis mee op de pont.

Pontticket kopen

  1. Koop je pontticket(s) vooraf online
  2. Betaal je kaartje contant aan de schipper.

 

Bereikbaarheid

Routebeschrijving naar pont

Vanaf de A29 Rotterdam-Zierikzee afslag Numansdorp/Zuid-Beijerland, na afslag richting Zuid-Beijerland, volg je de borden Tiengemeten (veerdienst).

Navigatieadres:
Nieuwendijk 1
3284 KR in Zuid-Beijerland

Openbaar vervoer

Er rijdt een (door vrijwilligers gereden) buurtbus van Zuid-Beijerland direct naar de pont. Kijk op 9292.nl voor de actuele dienstregeling.

Gratis parkeren

Bij de afvaart is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

 

Tijd over aan vaste wal?

Als je wat tijd over hebt voordat de pont naar Tiengemeten afvaart, kun je de Tiendgorzen even in. Dit kleine, maar vogelrijke natuurgebied ligt direct aan het parkeerterrein. Door het gebied loopt een kort wandelpad.

 

Vragen

Voor vragen kun je bellen met het Bezoekerscentrum Tiengemeten via 0186-660214 of stuur een e-mail naar [email protected]. Bekijk de voorwaarden veerdienst Tiengemeten.

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo