Ga direct naar inhoud
Nieuws

December TIP: haal biologische aardappels bij onze natuurboer en help de natuur!

30 november 2020 | Anouk Ballot

DecemberTIP: Haal deze heerlijke aardappels in huis en je helpt meteen onze natuurboer, de natuur en het landschap van landgoed Velhorst!

Bioaardappels Velhorst

Samen met natuurboer Arjen van Buuren werkt Natuurmonumenten sinds 2019 aan het versterken van het kleinschalig landschap van landgoed Velhorst - met alle typische planten en dieren. Hun duurzaam agrarisch beheer zorgt voor een positief effect op de biodiversiteit, natuur én hun prachtige korte keten-producten.

Deze nieuwe manier van boeren is pionieren en uitproberen. De afgelopen tijd heeft Arjen gewerkt aan het opzetten van een goede bedrijfsvoering en het aanboren van een bijpassende markt. Een grote uitdaging! Tel daar het sluiten van de horeca bij op, waardoor de handel in één van hun belangrijkste producten, aardappelen, momenteel erg slecht is. En zit hij opgescheept met een partij van zo'n 30 ton eerste klas onbespoten, heerlijke aardappelen in de schuur. Deze zijn nu beschikbaar om te bestellen in hun webwinkel! Deze Vitabella-aardappelen zijn uitermate geschikt voor verse friet of om mee te bakken en koken.

--> Bestel deze lekkere, gezonde aardappelen voor jezelf en help zo mee aan een mooi en divers landgoed Velhorst! Bestellen kan eenvoudig via de webwinkel https://www.landgoedvelhorst.nl/winkel.

Anouk Ballot
Anouk Ballot