Nieuws van de boswachter

Rotterdamse OERRR-kinderen: Hoe ziet jouw Stad van Straks eruit?

23 juni 2016 | Natascha Hokke

Wij willen van jóu weten wat jouw toekomstidee voor een groen Rotterdam is. Doe mee en maak de Stad van Straks.

Rotterdamse OERRR-kinderen: Hoe ziet jouw Stad van Straks eruit?

Vertel jouw idee in een filmpje


Maak een filmpje met je mobiel of camera en vertel hoe jouw Stad van Straks eruitziet. Je mag er tekeningen bij gebruiken, een knutselwerk, of ga naar de plek waar het moet gebeuren. Alles mag! Als winnaar krijg je een dropping met de hele klas in een natuurgebied of kamperen bij de boer met je gezin.


Heb je al een video gemaakt? Of upload je liever een tekening? Ga">http://www.stadvanstraks.nl/hoe-doe-ik-mee/">Ga direct naar de deelnamepagina >>


placeholder

De beste ideeën sturen we naar de toekomst

En het leuke is: de allerbeste ideeën gaan mee in de tijdcapsule. Die graven we in bij de mooiste groene plek van de stad. We gaan met jouw ideeën aan de slag en over 25 jaar kijken we wat ervan terechtgekomen is.


Rotterdam gaat met jouw ideeën aan de slag


De beste ideeën gaan we doen! 20 kinderen presenteren hun idee aan een jury, die bepalen welke ideeën mee gaan in de tijdcapsule. De jury bestaat uit bekende Nederlanders en Rotterdammers, knappe koppen en mensen die beslissen over de toekomst van de stad. Als winnaar krijg je een dropping met de hele klas in een natuurgebied of kamperen bij de boer met je gezin.


Stuur vòòr vrijdag 9 september je idee in op">http://www.stadvanstraks.nl/">op www.stadvanstraks.nl >>

Hulp nodig? Doe de videoworkshop met Lisa Wade


Op 11 september houden we speciaal voor jou een Stad Van Straks workshop bij de Ackerdijkse Plassen, met Lisa van Het Klokhuis! Kom met je ouders en broertjes of zusjes, maak samen met Lisa jouw video over de groene toekomst van de stad en geniet van de mooiste natuur van Rotterdam. Meld">https://www.natuurmonumenten.nl/node/61573">Meld je hier aan voor de videoworkshop >>

Boswachter op het Rotterdamse platteland
Natascha Hokke

Boswachter

logo