Ga direct naar inhoud
Nieuws

Vaar mee over de Vlietlanden tijdens Midden-Delfland Dag

14 juni 2017 | Natascha Hokke

Vaar op zondag 18 juni tijdens de Midden-Delfland Dag mee voor een natuurtocht langs de Vlietlanden. Deze vaartocht van een klein uurtje geeft je een kort en krachtig inkijkje in dit bijzondere oer-Hollandse natuurgebied.

Vaar mee over de Vlietlanden tijdens Midden-Delfland Dag

Varen langs bloeiende hooilandjes

De Vlaardingse Fluisterboot en de boswachters van Natuurmonumenten slaan tijdens beide Midden-Delfland Dagen de handen ineen! Vanaf 11:00 uur vaart ieder uur de Andante uit voor een tocht langs de prachtig bloeiende hooilandjes van de Vlietlanden. Het startpunt is Brasserie Vlietzicht.

 

placeholder

Fotograaf: Rene KosterBron: NatuurmonumentenSpring aan boord!

Meerdere malen per jaar varen de boswachters met deze fluisterboot uit voor een lange tocht langs het bijzondere natuurgebied. Speciaal voor de Midden-Delfland Dagen is er besloten om deze tocht in te korten, zodat veel mensen tijdens hun wandeling of de fietstocht even aan boord kunnen springen. Het is als het ware een introductie in het natuurgebied.

Kaartjes

De startlocatie is Brasserie Vlietzicht, hier staan vrijwilligers van Natuurmonumenten klaar om je te ontvangen en zij verkopen ook de kaartjes. Deze zijn €3,50 per stuk en als u uw lidmaatschapspasje van Natuurmonumenten meeneemt, zijn ze €2,50. Graag contant betalen.

Ook is het mogelijk om vooraf al online kaartjes te kopen. Dit kan op de website van de Vlaardingse Fluisterboot. Leden van Natuurmonumenten krijgen ook online €1,- korting als zij de kortingscode NATMON gebruiken. Bij de boot wordt gevraagd het pasje te tonen.

Natascha Hokke
Natascha Hokke

Boswachter