Ga direct naar inhoud
Nieuws

Fotowedstrijd Blues in the Marshes

03 mei 2018 | Sander Verwoerd

Afgelopen jaren is de natuur ten zuiden van Den Bosch vergroot en veranderd. Dit alles was mogelijk dankzij het project Blues in the Marshes. Dankzij de vele inzendingen voor de fotowedstrijd Blues in the Marshes is heel zichtbaar hoe mooi het gebied is!

Moerputtenbrug in the mist

Op tweede paasdag vond prijsuitreiking plaats. De jury, bestaande uit Luc Hoogenstein, Hans van der Ven en Wim de Graaff, hadden onafhankelijk van elkaar uit de ingezonden geanonimiseerde foto's er per categorie 10 geselecteerd en de foto's die door 2 of meer waren uitgekozen gingen door voor de volgende ronde. Vervolgens werden deze met punten gewaardeerd en hieruit kwamen per categorie de drie prijswinnende foto's.

De eerste prijs van de fotowedstrijd van Blues in the Marshes in de categorie "Mens en Cultuur" ging naar Ad Hartjes, die hét icoon van de Moerputten, de Moerputtenbrug, prachtig vastlegde in het gouden ochtendlicht. Van harte gefeliciteerd!

Met het lenteweer is deze foto een aansprong zijn om zelf eens vroeg uit de veren te komen om te genieten van het licht en de stilte van de zonsopgang.

Bekijk alle prijswinnende foto's

 

Turfschip Vlijmens Ven
Sander Verwoerd
Sander Verwoerd