Ga direct naar inhoud
Nieuws

Paaswandeling project HoWaBo/Blues in the Marshes

16 april 2014 | Sander Verwoerd

Martens en Van Oord Aannemingsbedrijf organiseert een paaswandeling op project HoWaBo/Blues in the marshes

Gentiaanblauwtje

Het gebied ten westen van 's-Hertogenbosch aan de rand van Vlijmen -- Het Vughts Gement en de omgeving van het Engelermeer - wordt ingericht als waterbergingsgebied. Ook krijgt de natuur een impuls zodat (zeldzame) planten en dieren zich goed kunnen ontwikkelen. Dit project heeft de naam “HoWaBo/Blues in the marshes” gekregen, wat staat voor Hoog Wateraanpak 's-Hertogenbosch.

In opdracht van Waterschap Aa en Maas gaan de werkzaamheden voor het project 'Uitvoering HoWaBo'/ 'Blues in the marshes' dit jaar starten. Op dit moment is Aannemer Martens en Van Oord druk bezig met alle voorbereidingen hiervoor.

Om bewoners van het gebied en andere belangstellenden te informeren over het project wordt er onder leiding van de ecoloog, die werkzaam zal zijn op het project, een paaswandeling georganiseerd. Tijdens de wandeling door het projectgebied zullen er een aantal andere medewerkers van Martens en Van Oord aanwezig zijn, zodat er vragen gesteld kunnen worden over het project en de geplande werkzaamheden.

Praktische informatie

De wandeling wordt gehouden op zaterdag 19 april a.s. van 09:00 tot 11:00 uur.
Het verzamelpunt zal zijn bij het informatiecentrum van Martens en Van Oord ter hoogte van Ruidigerdreef 10 te Cromvoirt.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Waterschap Aa en Maas en van Martens en van Oord

Sander Verwoerd
Sander Verwoerd