Ga direct naar inhoud
Nieuws

Enquête 'LC op Maat': de uitkomsten en wat we daarmee gaan doen

05 oktober 2022 | Marieta Oomen

De Ledencommissie is er voor de leden. Het is voor ons dan ook belangrijk om te weten wat we voor jou kunnen betekenen. Daarom hebben wij jou in de nieuwsbrief van afgelopen april via de enquête ‘LC op Maat’ een aantal vragen gesteld. Met de antwoorden willen wij erachter komen hoe goed jij ons eigenlijk kent en wat jij graag zou willen dat we voor jou doen. Dit was de eerste keer dat we op deze manier onze leden hebben benaderd. Dit was heel spannend voor ons. Wat zou het opleveren?

Vlag NM

Bedankt!
Wij zijn ontzettend blij dat leden de moeite hebben genomen om deze enquête in te vullen. Enorm bedankt!

De uitkomsten
Van de mensen die de enquête hebben ingevuld heeft bijna de helft geantwoord niet van ons bestaan af te weten. Daarnaast weet van de mensen die ons wel kennen meer dan de helft niet of niet goed wat wij doen. Gelukkig hebben veel mensen laten weten ons beter te willen leren kennen. Dat was natuurlijk waar we op hoopten. Daarom hebben wij ook gevraagd: hoe dan? Het antwoord is dat we moeten doorgaan met onze nieuwsbrief. Ook blijkt dat degenen die de enquête hebben ingevuld nieuwsgierig zijn naar onze website. Tenslotte hebben zij aangegeven interesse te hebben in evenementen zoals informatie- en discussieavonden over actuele onderwerpen en ontmoetingen met de LC-leden in natuurgebieden.

Wat gaan we hiermee doen?
Uit de resultaten van de enquête is duidelijk wat ons te doen staat:
- doorgaan met de nieuwsbrief;
- zorgen dat leden onze website weten te vinden, dat deze up-to-date is en voorzien van informatie over de LC en haar leden;
- organiseren van bijeenkomsten, digitaal en fysiek, waarbij wij jou bijpraten over actuele thema’s en jou de gelegenheid geven je mening over Natuurmonumenten en wat deze vereniging doet te geven.

Nogmaals bedankt voor het invullen van deze enquête. De resultaten geven ons richting en helpen ons te ons werk te kunnen doen: jouw stem door laten klinken in de koers van Natuurmonumenten! 

Marieta Oomen