Ga direct naar inhoud
Nieuws

Herstel asfaltpaden Voorsterbos

01 december 2022 | Martine Otten

Natuurmonumenten herstelt begin december de twee asfaltpaden in het Voorsterbos. Het gaat om het toegangspad naar de Speelweide en om het asfaltfietspad dat vanaf de rotonde bij Kraggenburg tot aan het fietspont loopt. Beide paden zijn in de loop van de tijd flink beschadigd en worden opnieuw geasfalteerd. In verband met de werkzaamheden zijn de Speelweide en de parkeerplaats bij de jachthaven tijdelijk niet bereikbaar.

herfst

Speelweide 5 december niet toegankelijk

Het toegangspad naar de Speelweide Voorsterbos wordt op maandag 5 december opnieuw geasfalteerd. De Speelweide is die dag niet bereikbaar met de auto of fiets. 6 december is de parkeerplaats bij de Speelweide weer bereikbaar.

Parkeerplaats bij jachthaven 5 tot en met 8 december niet toegankelijk

De werkzaamheden aan het pad vanaf de rotonde bij Kraggenburg tot aan het fietspontje kosten meer tijd. Van maandag 5 december tot en met donderdag 8 december is daardoor de parkeerplaats bij de jachthaven niet bereikbaar. 9 december zijn alle werkzaamheden afgerond en is de parkeerplaats weer bereikbaar.

Voorsterbos bezoeken

Het Voorsterbos is ondanks de werkzaamheden gewoon te bezoeken. Parkeren is mogelijk bij Beheerkantoor aan de Kraggenburgerweg, de parkeerplaats bij Recreatiepark De Voorst en de kleinere parkeerplaats aan de Leemringweg.

Het herstel van de asfaltpaden wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Noordoostpolder en de provincie Flevoland.

 

Martine Otten
Martine Otten

Boswachter communicatie en beleven