Ga direct naar inhoud
Nieuws

Herfstwandeling met de boswachter en OERRR kinderactiviteiten in parkbos Voorstonden

11 oktober 2022 | Ramona Fredriks

Zondag 30 oktober a.s. heten de boswachters van Natuurmonumenten je van harte welkom in het parkbos van Landgoed Voorstonden. Kom langs wanneer het jou uitkomt tijdens de open inloop tussen 11.00 en 15.00 uur bij parkeerplaats Voorsterweg. Adres: Voorsterweg 144 in Brummen.

Parkbos landgoed Voorstonden

De boswachters trakteren op warme chocolademelk en nodigen bezoekers uit om een mooie herfstwandeling te komen maken. Geïnteresseerden kunnen met een boswachter op pad die onderweg alles vertelt over de natuur en het werk van Natuurmonumenten. Kinderen kunnen popcorn poffen boven het vuur en deelnemen aan het OERRR activiteitenparcours met o.a. een uitdagende touwbrug en speuren naar paddenstoelen. Na het voltooien van dit parcours ligt er een leuke verrassing voor ze klaar. De toegang is gratis, meld je bij voorkeur van tevoren aan via www.nm.nl/boswachter-voorstonden

Vrijwilligerswerk bij Natuurmonumenten

Vind je het leuk om je in te zetten voor de natuur in je directe omgeving? De boswachter van Natuurmonumenten is op zoek naar extra vrijwilligers die wekelijks op maandagochtend komen helpen met het beheer en onderhoud in het parkbos van Landgoed Voorstonden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het snoeien van boompjes en struiken en het onderhouden van de recreatieve voorzieningen. Wil je graag meer weten over dit vrijwilligerswerk? Meld je zondag 30 oktober bij het informatiepunt.

 

Ramona Fredriks
Ramona Fredriks