Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

OERRR op ‘Lang leve de club' in Zwolle

23 maart 2015 | Geeke Remmelts

Op zaterdag 25 april staat Natuurmonumenten met OERRR op het festival ‘Lang leve de club’ in Zwolle.

OERRR op ‘Lang leve de club' in Zwolle

Lang leve de club

Het festival wordt georganiseerd in het kader van 200 jaar Koninkrijk. Verenigingen, stichtingen en clubs presenteren zich met diverse activiteiten en laten zien hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor hun voortbestaan. Ook voor Natuurmonumenten zijn vrijwilligers onmisbaar. Op dit moment zetten ruim 4.000 mensen zich vrijwillig in voor de natuur!

Blotevoetenpad van OERRR

Natuurmonumenten legt op 25 april een blotevoetenpad aan. Ook kunnen bezoekers broodjes komen bakken en zaadbommetjes maken. Het festival in park De Wezenlanden is gratis toegankelijk, dus kom vooral even langs!

Kijk voor meer informatie op 'Lang leve de club'

Word ook Vrijwilliger

Vind je het leuk om in de natuur te werken? Of om je op een andere manier voor onze mooie natuur in te zetten? Word dan vrijwilliger bij Natuurmonumenten!

Lees meer over vrijwilligerswerk bij Natuurmonumenten

Video of Samen aan de slag voor de natuur - Natuurmonumenten 2014

Geeke Remmelts
Geeke Remmelts

Boswachter Communicatie en Beleven

logo