Ga direct naar inhoud
Nieuws

Ledencommissie Zeeland en Volkerak zoekt organisatietalent

22 februari 2024 | Paul Begijn

Als ledencommissie vinden wij het belangrijk dat Zeeuwse leden betrokken worden bij het werk van Natuurmonumenten in Zeeland. De ledencommissie Zeeland en Volkerak zet zich in voor de realisering van een dynamische verenigingsstructuur in de regio Zeeland en het uiterste puntje van West-Brabant. Als vertegenwoordiging van ruim 12.000 leden houden we de achterban betrokken en laten ze kennismaken met de doelstellingen en taken van Vereniging Natuurmonumenten. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, zoeken we nieuwe leden.

zeehond zeeland

Afspiegeling leden

De ledencommissie Zeeland en Volkerak wil een representatieve afspiegeling zijn van het ledenbestand in de regio. De ledencommissie Zeeland en Volkerak streeft daarom naar het vergroten van een groep actieve en betrokken leden om resultaat voor natuur en landschap te kunnen behalen. Om dat voor elkaar te krijgen is de ledencommissie op zoek naar organisatietalent en doeners. Mensen die het leuk vinden om activiteiten en bijeenkomsten te organiseren, nieuwsbrieven te schrijven en middenin de maatschappij te staan en horen en zien wat er speelt.

Meld je aan

Ben jij het organisatietalent die we zoeken? En lijkt het je leuk om op een actieve manier een bijdrage te leveren aan de natuur in onze regio. Stuur dan een mailtje. Mensen die (op termijn) het secretariaat of penningmeesterschap zouden willen vervullen hebben een pre wanneer de vertegenwoordiging voor de ledenraad gekozen moet worden. Ook als je affiniteit hebt met onze OERR-leden ben je van harte welkom.

Ben je lid van Natuurmonumenten, woonachtig in Zeeland of West-Brabant en wil je ook meedenken over het beleid van jouw vereniging in onze provincie? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en sluit je aan bij de ledencommissie. Wij horen graag van je!

Paul Begijn
Paul Begijn