Ga direct naar inhoud
Nieuws

Als eerste naar bioscoopfilm De Wilde Stad

21 februari 2018 | Natuurmonumenten

Speciaal voor fans van Natuurmonumenten: deze week kun je met korting naar de voorpremière van De Wilde Stad. Een meeslepende bioscoopfilm over het ongetemde dierenrijk in de urban jungle van Amsterdam.

bioscoopfilm De Wilde Stad

Vanaf 1 maart draait De Wilde Stad in de Nederlandse bioscopen. Een meeslepende film die Amsterdam laat zien vanuit een totaal nieuw perspectief, namelijk dat van de vele wilde dieren en planten die de stad bevolken. Fans van Natuurmonumenten kunnen deze week al met korting naar de voorpremière!

De Wilde Stad belicht het ongetemde dierenrijk in een urban jungle, gezien door de ogen van de avontuurlijke stadskat Abatutu. Een verhaal met humor en schoonheid, vol avontuurlijke ontmoetingen tussen mens en dier, waar de mens nu eens niet centraal staat.

Het is het derde deel uit de trilogie over de Nederlandse natuur. De veelbekeken films De Nieuwe Wildernis en Holland Natuur in de Delta gingen De Wilde Stad voor. 

Bekijk de trailer

Met korting naar de voorpremière

Van 22 t/m 27 februari kunnen fans van Natuurmonumenten in bioscooptheaters van Pathé naar besloten voorstellingen van De Nieuwe Stad. Wil jij deze verrassende film als eerste zien tegen een gereduceerd tarief van € 7,50?

Bestel dan hier je kaartjes in een bioscooptheater van Pathé.

Meer natuur in de stad

Natuurmonumenten zet zich in voor meer natuur in de stad. Steeds meer mensen wonen in de stad en juist daar is groen onmisbaar. Natuur zorgt voor een fijne en veilige leefomgeving en maakt je bovendien gezonder. Ook voor veel planten en dieren is de stad een belangrijke leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan de bijen en andere waardevolle insecten. Daarom zetten wij ons in voor meer natuur in en bij de stad. 

Natuurmonumenten