Nieuws van de boswachter

Beperkte toegankelijkheid Schaep en Burgh en Boekesteyn

09 juli 2019 | Geeke Remmelts

Vanaf zondag 14 juli t/m woensdag 24 juli zijn delen van Schaep & Burgh en Boekesteyn niet vrij toegankelijk in verband met (de op- en afbouw van) muziekfestival Wonderfeel. Ook zijn de wandelroutes niet overal toegankelijk en is parkeren in deze periode alleen mogelijk bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

Wonderfeel

Parkeren

In deze periode is het niet mogelijk om te parkeren bij Schaep en Burgh. Parkeren kan bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, maar kom indien mogelijk met de fiets of openbaar vervoer.

Wandelroutes

De groene en gele wandelroutes zijn in deze periode niet geheel beloopbaar. Op het kaartje hieronder is aangegeven hoe je dan kunt wandelen.

  Kaart Wonderfeel

  Vanaf donderdag 25 juli is alles weer vrij toegankelijk. Excuses voor het ongemak en hartelijk dank voor uw begrip.

  Over Wonderfeel

  Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek, middenin de prachtige natuur van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Verspreid over de buitenplaatsen Schaep en Burgh en Boeksteyn liggen zeven podia die voor elk wat wils bieden: van Mozart tot Aart Strootman, van Rameau tot Pärt met lijntjes naar jazz, wereld- en popmuziek. Er zijn musici van wereldklasse: jonge honden en oude rotten.

  Meer informatie en kaartverkoop

  Geeke Remmelts
  Geeke Remmelts

  Boswachter Communicatie en Beleven

  logo